top of page

Digitaalisen terveydenhuollon tulevaisuus

MEDIFIED on helmikuussa 2019 perustettu terveysteknologia-alan yritys, joka keskittyy mielenterveyshoidon digitaaliseen kehittämiseen. Tiimi koostuu tulevaisuuden ammattilaisista vahvalla lääketieteen, tekniikan ja liiketoiminnan osaamisen taustalla. Mielenterveyshoidon tehostaminen vaatii intohimoa, rohkeutta ja uudenlaisia ratkaisuja. Olemme ottaneet haaste vastaan ja haluamme muuttaa mielenterveyshoidon tulevaisuutta innovatiivisella ja potilaskeskeisellä ratkaisullamme.

Team
Valtteri Korkiakoski, Medified, Co-Founder

Valtteri Korkiakoski

Co-founder
CEO

Karlo Seppänen, Medified, Co-Founder

Karlo Seppänen

Co-founder
Head of Product

ehrnrooth_kuva_edited.jpg

Krista Ehrnrooth

Business Development

Jussi Kurikka, Medified, Co-Founder

Jussi Kurikka

Co-founder
COO

olli.jpeg

Olli Warro

Co-Founder
CTO

profile.jpg

Vikke Tiirola

Software Development

Meidän arvomme

Hoito -  Toimiessamme terveysteknologian alalla ymmärrämme, että teknologisten innovaatioiden on sovittava yhteen ihmisyyden kanssa. Tämän takia palveluidemme suunnittelu lähtee aina ihmisestä. Jokainen tiimimme jäsen pääsee työskentelemään kannustavassa ja välittävässä työyhteisössä. MEDIFIED pyrkii tuomaan parhaan hoidon mielenterveyspotilaiden  ja terveydenhuollon ammattilaisten saataville. 

Rohkeus - Potilaiden rohkeus taistella mielen sairautta vastaan on yksi MEDIFIEDn inspiraation lähteistä ja motiiveista kehittää uusia ratkaisuja hoidon tukemiseksi. Rohkeus, on myös  ajanut tiimiämme epävarmuustekijöiden ja esteiden yli koko matkamme ajan, aina ensimmäisestä idean kipinästä edistyneeksi startupiksi asti, mitä tänään olemme.

Mukautumiskyky - Ymmärtämällä kokonaisvaltaisesti teknologioiden maailman muutosnopeuden ja sen luonteen, ylläpidämme ennakointia kaikkiin kohtaamiimme tilanteisiin. Sopeutumiskykymme avulla pystymme liikkumaan kohti tavoitteitamme.

bottom of page