top of page

Sinun tietosi

Miten MEDIFIED (entinen Mielipäiväkirja) suojaa tietosi?

Olemme tietoisia, että terveyteen liittyvät tiedot ovat erittäin arkaluonteisia ja tarvitsevat maksimaalisen suojauksen. Tämän takia suhtaudumme tietosuojaan hyvin vakavasti.

Me MEDIFIEDillä pyrimme parantamaan hyvinvointia erityisesti mielenterveysongelmista kärsivien henkilöiden keskuudessa. Jotta tämä olisi mahdollista, meidän on ymmärrettävä tarkasti, mitkä tekijät juuri sinun hyvinvointiisi vaikuttavat. Tästä syystä MEDIFIED-sovellus kysyy terveyteen liittyviä tietoja.

Me arvostamme luottamustasi ja tiedämme, että henkilötietojesi turvallisuus ja laillinen käyttö on avain luottamuksen säilyttämiseen. MEDIFIED sovelluksen tietosuoja on ammattilaisen kehittämä, ja se täyttää GDPR- ja MDR-vaatimukset. MEDIFIED sovellus on myös CE-merkitty, ja sille on tehty EU:n lainsäädännön mukainen kliininen arviointi ja riskienarviointi. Me yrityksenä kehitämme toimintojamme jatkuvasti suojataksemme kaikki henkilötietosi ja lailliset oikeutesi. Pidämme päivitettyä riskienhallintakarttaa, jossa tunnistetaan myös tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyvät riskit. Riskikarttamme päivitetään kolmen kuukauden välein uusilla mahdollisilla riskitapahtumilla, ei-toivottujen tapahtumien estämiseksi. Me yrityksenä kehitämme toimintojamme jatkuvasti suojataksemme kaikki henkilötietosi ja lailliset oikeutesi.

Me olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos haluat lukea enemmän siitä, miten käsittelemme tietojasi, voit tutustua käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön näiden linkkien kautta. Voit myös ladata pdf -versiot dokumenteista täältä .

Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, voit aina olla meihin yhteydessä osoitteesta info@medified.fi .

shield.png

GDPR

Yhteensopiva

bottom of page